Voornemen 2018: 365 dagen creatief

IMG_0873Naast de standaard goede voornemens, zoals afvallen en meer yoga doen, heb ik eens zitten delibereren over een ander voornemen. Iets wat ik al langer koester, maar nog steeds te weinig tijd, energie en vooral prioriteit aan geef is mijn creatieve kant. Sinds mijn vroege jeugd was ik erg creatief, ik tekende en zat op schilderles, ik heb 11 jaar boetseerlessen gevolgd, en heb mijn kamer regelmatig helemaal opnieuw ingericht. Ik volgde creatieve opleidingen, maar ben uiteindelijk 9 jaar geleden in mijn huidige werkveld, de financiële hulpverlening terecht gekomen. En hoewel ik het heel fijn vind om mensen te kunnen ondersteunen bij het oplossen van hun financiële problemen, mis ik mijn creatieve alter-ego!

Mijn ultieme goede voornemen is om vanaf 1 januari 2018, mijn creatieve kant meer aandacht te geven. Wat ik heb bedacht is dat ik op mijn blog elke dag een foto zal plaatsen van een ‘kunstig werkje’ van mij. Dan kan van alles zijn, van een snelle schets tot schilderij, van knutsel-frutsel tot een stoel stofferen, of een ruimte in huis re-stylen. Sommige projecten zijn van 1 minuut, anderen zullen meer tijd in beslag nemen, en daarvan laat ik dan dagelijks een update zien.

Ik heb geen idee of ik de uitdaging ga volhouden, of hoe zich dit gaat ontwikkelen in de loop van 2018. Het feit dat er mogelijk publiek is, zal wel een goede stok achter de deur zijn. Ik ben ook wel benieuwd of/welke andere effecten het gaat hebben op mijzelf, mijn werk, en mijn directe omgeving…. Ook hier zal ik proberen regelmatig over te schrijven.

Makkelijk zal het niet zijn, op tanden poetsen na, ben ik best wel chaotisch én vergeetachtig, bovendien wordt ik vaak afgeleid door mijn lieve huisgenootjes 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s